ChufaNederland is onderdeel van:

Handelsonderneming ‘Sander Kriek’
Bagijnestraat 15
2611 AT Delft
015-7851131

info@chufanederland.nl

KvK-nummer: 27327352
BTW-identificatienummer: NL002036949B47

Werkwijze:

 1. De voorraad chufa is variabel vanwege de kleinschaligheid ervan. Het aanbod met bijbehorende prijzen is geldig zolang de voorraad strekt.
 2. Via de website is er geen overdracht van persoonlijke gegevens
 3. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor reclame-uitingen. Ik neem alleen de vrijheid u een email te sturen wanneer ik u een vraag zou willen stellen of een uitnodiging wil sturen welke ook echt persoonlijk is. Ik hoop dan oprecht dat dat niet als hinderlijk ervaren wordt!
 4. Prijzen:
 • Prijzen zijn inclusief 9% of 21% btw
 • Prijzen zijn in euro’s
 • Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ze zijn voor Nederland € 4,95 met een gratis verzending bij een order van boven de € 39.

Manier van bestellen:

 1. U kunt bestellen door het winkelmandje te vullen en de afrekenprocedure te doorlopen. U kunt ook een email sturen met uw bestelling naar info@chufanederland.nl.
 2. Vervolgens krijgt u een bevestiging van uw bestelling.
 3. U krijgt daarna een email wanneer uw bestelling is ingepakt en verstuurd is.
 4. Indien ik een product niet kan leveren dan stel ik u daar zo snel mogelijk van op te hoogte. Ik kom meestal met een alternatief, maar als u in zo’n geval de bestelling wilt annuleren dan is dat prima.

Betaling

 1. Via iDeal, Bancontact of overschrijving.

Levering

 

Verzending vindt plaats via pakketpost door PostNL.

Het pakket kan bij je thuis of op het werk afgeleverd worden of op een door jou gekozen PostNL locatie waar je je bestelling zelf kunt afhalen wanneer het jou uitkomt!

Bij het afrekenen zie je al een tijdsframe van bezorging.

Bestellingen worden binnen 1 of 2 werkdagen verzonden:

 • besteld tussen vrijdag 12.00 uur – maandag 18.00 uur, verzonden op maandag
 • besteld tussen maandag 18.00 uur – dinsdag 18.00 uur, verzonden op dinsdag
 • besteld tussen dinsdag 18.00 uur – donderdag 18.00 uur, verzonden op donderdag
 • besteld tussen donderdag 18.00 uur – vrijdag 12.00 uur, verzonden op vrijdag

Bij twijfel over uw bestelling

Let op! De producten op deze website vallen wettelijk gezien onder voedingsmiddelen en mogen niet geruild worden!

1.     Heeft u besteld maar wilt u de bestelling annuleren, dan ben ik de beroerdste niet en stel ik het erg op prijs als u mij dit kenbaar wilt maken.

2.     Heeft u het product ontvangen, dan heeft u wettelijk gezien de mogelijkheid uw bestelling zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.

3.     Ik vraag u wel om gedurende deze 7 werkdagen zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is niet de bedoeling dat u het product gebruikt of gebruikt heeft, het mag enkel uitgepakt zijn om te beoordelen of u het product wilt houden of niet.

4.     Indien u het wilt ruilen, stuur mij een email en dan kunt u het product in de originele staat en verpakking terugsturen. Deze verzendkosten zijn voor uw rekening.

5.     Indien u het product wilt ruilen dan controleer ik bij ontvangst eerst het product. Bij het in orde zijn hiervan boek ik dezelfde dag nog het door u betaalde bedrag inclusief het de eerste keer betaalde verzendkosten terug. Zo betalen we beide een keer de verzendkosten.

Wat niet geruild mag worden

1.     Voedingsmiddelen dus in dit geval de chufa, gepelde chufa, chufameel, chufaolie en chufaextract
2.     Een gebruikte ChufaMix

Garantie

 1. Op de Vegan Milker zit 2 jaar garantie in geval van een fout in de productie. Maakt u een foto van het defect en mail deze naar info@chufanederland.nl. U krijgt dan een vervangend onderdeel gratis thuisgestuurd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt tot het moment dat u het bezorgd krijgt bij mij. Mocht een product beschadigd of niet bij u aankomen, laat u het mij alstublieft weten.
 2. Ik sta in voor mijn producten. Wanneer ze redelijkerwijs gezien niet voldoen aan wat je ervan zou mogen verwachten hoor ik dat graag. Ik doe dan mijn best om het probleem op te lossen naar tevredenheid van u en ik.
 3. Heeft u uw bestelling onbeschadigd ontvangen maar bent u toch ergens niet tevreden over, dan kunt u mij daarvan op de hoogte stellen. Ik doe dan mijn uiterste best om uw ontevredenheid weg te nemen wanneer ik hier in mee kan gaan.
0