Paleo Glutenvrij Taai Taai

Taai Taai is taai vanwege de honing. We hadden eerst 100 gram honing gebruikt maar dat was veel te zoet.

We hebben de helft van de honing vervangen door één eiwit en toen was het prima!

Ingrediënten:

40 gram Chufameel Extra Fijn
20 gram arrowroot
50 gram amandelmeel
50 gr honing
1 eiwit, eigeel bewaren
1 el speculaas- of koekkruiden
1 tl gemalen anijs (wij hebben hele anijs fijngemalen in de Nutribullet)
1 tl wijnsteenbakpoeder / Cream of Tartar
snufje zout
snufje zwarte peper

Alles in een mengbak doen en met een mixer tot kruimelig deeg mixen.

Een uur of een nacht in de koelkast laten rusten.

Van deze hoeveelheid maak je 4 plakken van 1 cm dik. Dun bestrijken met eigeel en 10 minuten in de oven bakken op 200c.

Laat een reactie achter

0