Frambozen-chufabrownies

Voor 4 flinke brownies.

Brownie chocolade-framboos

Brownie chocolade-framboos

Laat 150 gram ghee (of roomboter en kan waarschijnlijk ook met kokosolie, niet geprobeerd), en voeg dan een chocoladereep toe (72% van Vivani bijvoorbeeld). Zet het vuur uit, de chocola smelt vanzelf.

Klopt 3 eieren met 30 gram kokossuiker tot een schuimig geheel.

Maak een bakje met 100 gram chufameel, 1/2 tl zout, 1/2 tl baksoda en 25 gram arrowroot.

Schep door het eimengsel de gesmolten chocola, voeg daarna het meelmengsel toe en als laatste nog 100 gram bevroren frambozen. Kort mengen en in een ovenschaal gieten van ongeveer 14x18cm (met bakpapier).

Bak de brownie ongeveer 18 minuten op 170c. De bedoeling is dat hij nog goed zacht de oven uitkomt, alleen dan blijft hij smeuïg. Niet te lang dus!

0