webwinkel

Aanbieding Proefpakket chufa Proefpakket chufa

Proefpakket chufa

 10,00 25,00

De proefpakketten geven je de mogelijkheid de chufa te proberen! Met de folder heb je alle informatie en wat recepten om gelijk aan de slag te kunnen.

Bio Chufameel / Tijgernotenmeel

 13,00 58,50

Dit Chufameel had voorheen de naam: ‘Chufameel Vezelrijk’. Door een andere voedingswaarde heet het nu simpelweg ‘Chufameel’. Het is nog steeds meel gemaakt van 100% chufa, niet gezeefd. Om mee te bakken of om snel horchata mee te kunnen maken.

Bio Chufameel / Tijgernotenmeel Fijn Bio Chufameel / Tijgernotenmeel Fijn

Bio Chufameel / Tijgernotenmeel Fijn

 15,00 67,50

Voorheen was dit meel ‘Chufameel Normaal’, door een verbeterd proces is het meel minder korrelig geworden. Dit nu fijne meel heeft een mooie balans tussen vezels en geschiktheid om mee te bakken.

Bio Gepelde Chufa

 4,50 67,50

Deze gepelde chufa is mechanisch grotendeels van hun harde buitenkant ontdaan. Hiermee is een heerlijke snack ontstaan die je zo direct uit de zak op kunt eten.

Bio Chufa D.O.P. Valencia 1kg

 13,00

D.O.P. staat voor Denominación de Origin. Het keurmerk geeft aan dat deze chufa’s afkomstig zijn uit het gebied boven Valencia, welke bekend staat om z’n ideale omstandigheden voor het kweken van chufa’s.

Biologische Chufaolie

 2,95 14,95

De chufa bevat ongeveer voor een kwart vet, voor deze olie zijn er een hoop chufa’s uitgeperst. Rijk aan vitamine E, om mee te bakken of voor over je salades.

Gepelde Chufa Gepelde Chufa

Gepelde Chufa

 13,00 58,50

Gepelde (niet-biologische) chufa’s. Met warmte en stoom van hun harde buitenkant ontdaan, zachter en wat zoeter dan de rauwe biologische gepelde chufa’s.

Notenmelkzak biologisch linnen

 9,95

Lagere verzendkosten! Koop je alleen deze notenmelkzak? Dan wordt hij verzonden als brievenbuspost en betaal je € 3,- i.p.v. € 4,95 voor Nederland, € 4 i.p.v. € 7,95 voor België.

Met deze notenmelkzak kun je naast horchata maken ook:

  • andere plantaardige melk maken van noten en zaden
  • yoghurt laten uitlekken voor wei en hangop
  • makkelijk zaden laten ontkiemen voor je salade
ChufaMix (Veggie Drinks Maker, Vegan Milker) ChufaMix (Veggie Drinks Maker, Vegan Milker)

ChufaMix (Veggie Drinks Maker, Vegan Milker)

 49,90 59,90

Met de ChufaMix (in combinatie met je staafmixer) maak je in een handomdraai horchata of een andere plantaardige melk! Met standaard of houten stamper.

De houten stamper is gemaakt in Spanje van dennenhout, afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen in Noord-Spanje. Hout is een natuurlijk materiaal, de houten stamper heeft dan ook meer onderhoud nodig dan de plastic ‘classic’ versie. Bekijk goed het onderhoudsadvies!

0