webwinkel

Met korting Proefpakket chufa Proefpakket chufa

Proefpakket chufa

 10,00 25,00

De proefpakketten geven je de mogelijkheid de chufa te proberen! Met de folder heb je alle informatie en wat recepten om gelijk aan de slag te kunnen.

Bio Chufameel / Tijgernotenmeel

 13,40 60,30

Dit Chufameel had voorheen de naam: ‘Chufameel Vezelrijk’. Door een andere voedingswaarde heet het nu simpelweg ‘Chufameel’. Het is nog steeds meel gemaakt van 100% chufa, niet gezeefd. Om mee te bakken of om snel horchata mee te kunnen maken.

Bio Chufameel / Tijgernotenmeel Fijn Bio Chufameel / Tijgernotenmeel Fijn

Bio Chufameel / Tijgernotenmeel Fijn

 15,40 69,30

Voorheen was dit meel ‘Chufameel Normaal’, door een verbeterd proces is het meel minder korrelig geworden. Dit nu fijne meel heeft een mooie balans tussen vezels en geschiktheid om mee te bakken.

Bio Gepelde Chufa Bio Gepelde Chufa

Bio Gepelde Chufa

 4,60 69,30

Deze gepelde chufa is mechanisch grotendeels van hun harde buitenkant ontdaan. Hiermee is een heerlijke snack ontstaan die je zo direct uit de zak op kunt eten.

Chufa D.O.P. Valencia 1kg

 13,40

D.O.P. staat voor Denominación de Origin. Het keurmerk geeft aan dat deze chufa’s afkomstig zijn uit het gebied boven Valencia, welke bekend staat om z’n ideale omstandigheden voor het kweken van chufa’s.

Uitverkocht Biologische Chufaolie Biologische Chufaolie

Biologische Chufaolie

 3,95 14,95

De chufa bevat ongeveer voor een kwart vet, voor deze olie zijn er een hoop chufa’s uitgeperst. Rijk aan vitamine E, om mee te bakken of voor over je salades.

Uitverkocht Gepelde Chufa Gepelde Chufa

Gepelde Chufa

 13,00 58,50

Gepelde (niet-biologische) chufa’s. Met warmte en stoom van hun harde buitenkant ontdaan, zachter en wat zoeter dan de rauwe biologische gepelde chufa’s.

Uitverkocht Sluitclip voor kilozakken

Sluitclip voor kilozakken

 3,95

Het komt de houdbaarheid van de chufaproducten ten goede wanneer de verpakking goed is afgesloten. De kleinere zakken zijn hersluitbaar, voor de kilozakken zijn deze sluitclips erg handig! Zo’n 17 cm lang en lekker stevig.

(verzendkosten NL €3,-, BE €4,-)

Chocoladereep met Chufameel

 4,60

In Spanje kwamen we deze handgemaakte chocoladereep tegen! Behorende tot de ‘stone chocolate’, gemalen met behulp van steen. Gemaakt door een familie gesitueerd nabij Valencia, welke al voor 1870 chocoladeproducten maakte.

(verzendkosten NL €3,-, BE €4,-)

Notenmelkzak biologisch linnen

 9,95

Met deze notenmelkzak kun je naast horchata maken ook:

  • andere plantaardige melk maken van noten en zaden
  • yoghurt laten uitlekken voor wei en hangop
  • makkelijk zaden laten ontkiemen voor je salade

(verzendkosten NL €3,-, BE €4,-)

0